27 de gener 2016

Curs en Circ i Educació Social (CES)

L’Ateneu Popular 9 Barris col·labora al “Curs en Circ i Educació Social” (CES) una formació que posa en marxa la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a través de la seva Escola de Postgraus.

Us proposem una formació de Circ Social adreçada a educadors/es, treballadors/es socials, psicòlogues, pedagogs/gues, professors/es, formadors/es, artistes..., que volen aprendre eines teòriques i pràctiques per apropar-se al concepte de circ en el treball educatiu amb persones en situació de risc social.

Ho farem a través de sessions de 4h (horari de 16h a 20h) els dimarts i els dijous. El curs dura del 23 de febrer al 17 de març amb un total de 32 hores presencials. A més, es realitza un treball de recerca amb una duració de 100 hores. Açò permet per una banda aprofundir en les possibilitats que ofereix el circ; i per l’altra, obtenir 4 crèdits ECTS.

 

Pel que fa als requisits d’accés, no hi ha. És un curs totalment obert on es prioritza l’intercanvi d’experiències i coneixements entre les participants.

Trobareu el programa amb la informació completa i el formulari d’ inscripció a l’espai web de l’escola de postgraus de la UAB: http://www.uab.cat/web/postgrau/curs-en-circ-i-educacio-social-ces-/informacio-general-1201094877538.html/param1-3483_2_ca/param2-2005/

 

[castellano]
Curso en Circo y Educación Social (CES)

 

El Ateneu Popular 9 Barris colabora en el “Curso en Circo y Educación Social” (CES) una formación que pone en marcha la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB) a través de su Escuela de Postgrados.

Os proponemos una formación de Circo Social dirigida a educadores/as, trabajadores/as sociales, psicólogos/as, pedagogos/as, profesores/as, formadores/as, artistas..., que quieren aprender herramientas teóricas y prácticas para acercarse al concepto de circo en el trabajo educativo con personas en situación de riesgo social.

Lo haremos a través de sesiones de 4h (horario de 16h a 20h) los martes y los jueves. El curso dura del 23 de febrero al 17 de marzo con un total de 32 horas presenciales. Además, se realiza un trabajo de investigación con una duración de 100 horas. Esto permite por un lado, profundizar en las posibilidades que ofrece el circo social; y del otro, obtener 4 créditos ECTS.

 

Con respecto a los requisitos de acceso, no hay. Es un curso totalmente abierto donde se prioriza el intercambio de experiencias y conocimientos entre las y los participantes.

Encontraréis el programa con la información completa y el formulario de inscripción en el espacio web de la escuela de postgrados de la UAB: http://www.uab.cat/web/postgrau/curs-en-circ-i-educacio-social-ces-/informacio-general-1201094877538.html/param1-3483_2_ca/param2-2005/